2009. június 23., kedd

23


Akik 23-án születtek részben a Merkúrral szimbolizált 5-ös hatása alatt állnak, részben pedig a 23-as összetett szám karmikus befolyását élvezik. Az 5-ös vibrálás különleges keverő hatásának tulajdonítható, hogy a pillanat hangulatától függően vagy harmonizál, vagy pedig éles kontrasztban áll az 5-ös személy zodiákus jegyének jellemzőivel. Az 5-ös ember természete állandóan változik, hajlamos önmagával összhangot teremteni és hadilábon állni. Nem könnyű kiismerni e szám szülöttjét, akinek reakciói, elképzelései úgy változnak, akár a higany, ez különösen az ikrek és a szűz jegyűekre vonatkozik, mert náluk a csapongó tulajdonságok még hangsúlyozottabbak. Az 5-ös ember érzéseiben befolyásolható, bizonytalan, könnyen túlteszi magát minden kellemetlen eseményen. Nem sérülékeny. Rugalmas karaktere kisegíti a legsúlyosabb bajból, és semmi sem hat rá huzamosabb ideig. Sorsával általában elégedett. Lételeme a mozgás és az utazás. Szüksége van az állandó változatosságra, válogat a lakhelyek, munkahelyek, színhelyek között, cserélgeti partnereit, barátait, új kapcsolatokat köt, módosítja szellemi és politikai hitét. Ha körülményei nem teszik lehetővé számára az utazást, akkor lélekben utazik, álmai elég elevenek ahhoz, hogy legalább egy időre kielégítsék háborgó belső vágyait. A 23-as szám nagyon szerencsés szám, tulajdonképpen a karmikus jutalom szimbolikája, s mint az oroszlán királyi csillagának jelképe, sok sikerrel, szép ívű karrierrel kecsegtet, többnyire egy nagylelkű mecénás, magas pozíciójú személy támogatásával. Vibrálása emberséggel, segítőkészséggel, jóindulattal ruházza fel azt, akinek ez a száma, mivel a többi szám képtelen megtörni az oroszlán erejét, legyőzni őt.

1 megjegyzés:

  1. ez nagyon érdekes. én is huszonharmadikán születtem, februárban. elég jellemző rám a fent leírtak nagytöbbsége. érdekes

    VálaszTörlés

"A megpróbáltatás olyan, mint az erős szél. Mindent letép rólunk, ami letéphető, tehát olyannak látjuk magunkat, amilyenek valójában vagyunk."
(Arthur Golden)